Казват, че трябва да избереш не този мъж, с когото

...
 
Казват, че трябва да избереш не този мъж, с когото
Коментари Харесай

Знаци, че бракът ти е към своя край

 

Казват, че би трябвало да избереш друг мъж, с който искаш и можеш да живееш, а този без който животът ти не би имал смисъл. С времето любовта сред двойките се трансформира. Ако първоначално е мощна и буйна, през годините тя понижава. И остава единствено уважението един към различен. Но постоянно тези основни промени не се виждат незабавно. Само че неналичието на обич и романтика, както и честите кавги сред съпрузите въздействат на брака. Но това не постоянно значат, че е настъпило време за разлъка.

Виж признаците, които подсказват, че твоят брак отива към своя край.

Живееш като самичък човек

Един от най-големите признаци, че бракът ви е завършил, е с него да живеете по този начин, като че ли сте необвързани. Когато той не те включва в проектите си, излиза самичък с другари, прибира се късно през нощта. Социалните мрежи също играят значима роля. Не разгласява фотоси с теб в профила си, нито разяснява фотосите ти и наподобява по този начин, като че ли този човек е свободен. Няма нищо неправилно в това да имате персонално пространство и да излизате един без различен от време на време. Но когато това се трансформира в постоянно събитие, то вашият брак не го чака нищо положително.

Бъдещите ти проекти не включват брачна половинка ти

Колко значима е любовта в твоя брак? Обичаш ли в действителност брачна половинка си? Опитай се да си представиш остатъка от живота си без него. Тази мисъл предизвиква ли ти болежка? Ако не се притесняваш и не изпитваш нищо от обстоятелството, че няма да имате общо бъдете, това е сигурен знак, че бракът е пред неуспех. Но в случай че не може да си представиш живота си без него, сигурно връзката ви може да бъде избавена.

Не го ревнуваш

Вярно е, че прекомерната ревнивост не е добре и за двама ви, само че не може да отречеш, че там, където има обич, постоянно се намесва и ревността. Ако обаче не ревнуваш мъжа си, не се притесняваш, когато излиза самичък и не изтръпваш при мисълта за невярност, може би към този момент не си влюбена в него и не се страхуваш, че може да го изгубиш.

Различни възгледи за брака

Дори и да сте женени отдавна, ти и твоят сътрудник имате разнообразни възгледи за съвършения брак. И в случай че мненията ви прекомерно доста се разминават, а не можете да откриете салдото сред тях, това ще повлияе неподходящо на вашата връзка.

Насилието е червен байрак

Не става въпрос единствено за физическо, само че и за психическо и прочувствено принуждение. В нещастните бракове най-често срещано е прочувственото принуждение. То може да остави трайни следи и да повреди душeвността на дамата за цялостен живот. Проявява се най-често, когато брачният партньор ти те омаловажа или унижава, вместо да те поддържа. Ако сътрудникът ти постоянно те кара да се чувстваш зле и незадоволително добра в това, което правиш или пък ти споделя, че си недостойна за него, това е знак, че страдаш от тази форма на принуждение.

Мислиш ли за невярност?

Двойките, които имат здрави връзки не биха позволили сходни мисли в мозъците си. Ако концепцията да изневериш на мъжа си не ти наподобява ужасяваща, дори в противен случай, това означа, че любовта и уважението към него стартират да отслабват.  Но преди да предприемеш това деяние, намерения по какъв начин би се почувствал той и искаш ли да си на неговото място?

Избягвате се един различен

Ако ти и брачният партньор ти избягвате да сте дълго време дружно, като да вземем за пример да стоите в една стая, това е сигурен знак, че връзката ви е на път да завърши. Влюбените двойки вършат всичко допустимо, с цел да прекарат повече време дружно, за разлика от тези, сред които към този момент няма обич и единственото, което ги свързва е единствено и само един автограф.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР